Salmon Wellington
Salmon Wellington este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 982 calorii, 38g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, coajă de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salmon Wellington, Salmon Wellington, și Salmon Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut prazul în unt într-o tigaie medie la foc mediu aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Adăugați vin; gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Întindeți fiecare foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de 12 inci.
Tăiați fiecare în jumătate, formând 4 dreptunghiuri (12 - x 6-inch). Lingură 1/4 cană amestec de praz pe lungime în centrul fiecărui dreptunghi.
Presărați fileurile uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper; așezați fileurile pe lungime deasupra amestecului de praz. Îndoiți părțile scurte de patiserie peste fileuri. Ciupiți părțile lungi ale fiecărei produse de patiserie pentru a sigila.
Așezați Wellingtons, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 425 timp de 18 până la 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Tăiați fiecare patiserie în diagonală în jumătate folosind un cuțit zimțat.
Vinuri: vă sugerăm Lumire Chardonnay 2006 de la Sparkman beciuri. Proprietarul și vinificatorul Christian Sparkman spune că este perfect pentru acest preparat clasic de somon, cu aciditatea și corpul pentru a spori aromele bogate ale peștelui. Vezi roșu? Mark Ryan ' s 2006 Black Love Pinot Noir este picant și mătăsos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.