Salmon Wellington este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 982 calorii, 38g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, coajă de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salmon Wellington, Salmon Wellington, și Salmon Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut prazul în unt într-o tigaie medie la foc mediu aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați vin; gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Întindeți fiecare foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Tăiați fiecare în jumătate, formând 4 dreptunghiuri (12 - x 6-inch). Lingură 1/4 cană amestec de praz pe lungime în centrul fiecărui dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Presărați fileurile uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper; așezați fileurile pe lungime deasupra amestecului de praz. Îndoiți părțile scurte de patiserie peste fileuri. Ciupiți părțile lungi ale fiecărei produse de patiserie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Așezați Wellingtons, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți la 425 timp de 18 până la 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lăsați să stea 5 minute.
10
Tăiați fiecare patiserie în diagonală în jumătate folosind un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
11
Vinuri: vă sugerăm Lumire Chardonnay 2006 de la Sparkman beciuri. Proprietarul și vinificatorul Christian Sparkman spune că este perfect pentru acest preparat clasic de somon, cu aciditatea și corpul pentru a spori aromele bogate ale peștelui. Vezi roșu? Mark Ryan ' s 2006 Black Love Pinot Noir este picant și mătăsos.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.