Salisbury Steak

Salisbury Steak
Friptura Salisbury ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salisbury Steak, Salisbury Steak, și Salisbury Steak.

Instrucțiuni

1
Se sotează ceapa și usturoiul în 1 lingură de unt până devin translucide și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Se amestecă carnea de vită cu amestecul de ceapă răcit, ouăle, pesmetul, pătrunjelul și ciupercile. Se formează în chiftele de 4 uncii și se sotează în restul de 2 linguri de unt până se rumenesc pe ambele părți și se lasă deoparte. În cratiță se topește 2 uncii de unt și se adaugă făină și se fierbe la foc mic timp de 1 minut până la consistența nisipului umed. Începeți să adăugați stoc 1/3 la un moment dat șoptind și aducând la foc mic de fiecare dată asigurându-vă că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ciupercile și fierbeți timp de 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Așezați chiftelele într-o tigaie și turnați sosul peste chiftele și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se ornează cu ceapă la grătar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista