Salisbury Steak
Friptura Salisbury ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salisbury Steak, Salisbury Steak, și Salisbury Steak.
Instrucțiuni
Se sotează ceapa și usturoiul în 1 lingură de unt până devin translucide și se lasă deoparte să se răcească.
Se amestecă carnea de vită cu amestecul de ceapă răcit, ouăle, pesmetul, pătrunjelul și ciupercile. Se formează în chiftele de 4 uncii și se sotează în restul de 2 linguri de unt până se rumenesc pe ambele părți și se lasă deoparte. În cratiță se topește 2 uncii de unt și se adaugă făină și se fierbe la foc mic timp de 1 minut până la consistența nisipului umed. Începeți să adăugați stoc 1/3 la un moment dat șoptind și aducând la foc mic de fiecare dată asigurându-vă că nu există bulgări.
Adăugați ciupercile și fierbeți timp de 1/2 oră.
Așezați chiftelele într-o tigaie și turnați sosul peste chiftele și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade timp de 45 de minute.
Se ornează cu ceapă la grătar și se servește.