Salată Waldorf cu curmale

Salată Waldorf cu curmale
Salata Waldorf cu curmale ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție conține 345 de calorii , 4 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, suc de lămâie, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salata de fructe cu frișcă (Salata Waldorf) , Salata Waldorf și Salata Waldorf .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați maioneza, zahărul, sucul de lămâie și sarea. Îndoiți toppingul bătut. Se amestecă mărul, țelina, nucile și curmalele. Răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
1-1/3 Cani De Migdale Felii, Prajite1-1/3 Cani De Migdale Felii, Prajite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ardei Gras Verde Tocat, OptionalArdei Gras Verde Tocat, Optional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
DateDate
Borcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și BenziBorcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și Benzi
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane De HalbaBorcane De Halba

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata Waldorf funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. HdV Hyde Vineyard Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 72 de dolari pe sticlă.
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
Arome proaspete florale, citrice și piersici albe la nas se deschid într-un palat mătăsos oferind intens sâmbure strălucitor, pere și mineralitate. Prospețimea excepțională este echilibrată de o senzație bogată în gură și de profunzime minerală profundă. Cu frumusețe, clasă și concentrare, acest vin are un potențial excelent de învechire.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista