Salată Waldorf Cran-Mere
Salata Cran-Apple Waldorf ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 2 porții cu 419 calorii, 1 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, țelină, merișoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Salata Cran-Apple, Salata Waldorf cu mere și Salata Waldorf cu mere și varză fantastică.
Instrucțiuni
Într-un castron de servire, combinați mărul, țelina și merisoarele. Într-un castron mic, combinați maioneza, zahărul și sucul de lămâie.
Se toarnă peste amestecul de mere și se amestecă ușor pentru a se acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner
Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru salata Waldorf. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alderbrook Winery Chardonnay. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu bacon afumat și orez sălbatic, risotto cu dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.