Salată verde cu vinaigret Balsamic de căpșuni
Salata verde cu vinaigrette balsamic de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $1.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 150 calorii. Un amestec de oțet balsamic, gem de căpșuni, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Salată verde cu vinaigret Balsamic de căpșuni, Salată De Vinetă Balsamică Cu Căpșuni, și Salată De Sfeclă De Căpșuni-Vinaigret Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți gemul într-un bol mediu și bateți în oțet, apoi ulei de măsline extra virgin. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Adăugați căpșunile și verdeața în castron și aruncați pentru a acoperi uniform în pansament.