Salată Valenciană (Ensalada Valenciana)
Salata Valenciană (Ensalada Valenciana) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 332 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.13 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline siciliene, miere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paella Valenciană, Salată de fructe (Ensalada De Frutas), și Ensalada Fresca (Salată Proaspătă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați orice frunze maronii sau ofilite din romaină. Separați capul în frunze individuale. Tăiați coastele centrale groase din frunzele romaine și rupeți restul frunzei în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Spălați și uscați salata, de preferință într-un filator de salată. Romaina poate fi curățată până la câteva ore înainte de servire; refrigerați-o într-un vas de servire acoperit cu un prosop umed.
Tăiați vârfurile și fundul de pe portocale cu un cuțit de decojit. Îndepărtați pielea, îndepărtând cât mai mult din miezul alb posibil.
Îndepărtați Secțiunile dintre membrane cu un cuțit de decojit. Lucrați peste un castron mediu pentru a prinde orice suc din portocale. Puneți segmentele portocalii deoparte într-un castron mic.
Bateți sucul de portocale colectat, oțetul, mierea și cimbrul împreună.
Se amestecă uleiul de măsline într-un flux subțire până se amestecă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Aruncați salata, ceapa și măslinele împreună cu pansamentul într-un bol de servire. Împrăștiați segmentele portocalii peste salată și serviți.