Salată Valenciană (Ensalada Valenciana)

Salată Valenciană (Ensalada Valenciana)
Salata Valenciană (Ensalada Valenciana) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 332 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.13 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline siciliene, miere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paella Valenciană, Salată de fructe (Ensalada De Frutas), și Ensalada Fresca (Salată Proaspătă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați orice frunze maronii sau ofilite din romaină. Separați capul în frunze individuale. Tăiați coastele centrale groase din frunzele romaine și rupeți restul frunzei în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Spălați și uscați salata, de preferință într-un filator de salată. Romaina poate fi curățată până la câteva ore înainte de servire; refrigerați-o într-un vas de servire acoperit cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați vârfurile și fundul de pe portocale cu un cuțit de decojit. Îndepărtați pielea, îndepărtând cât mai mult din miezul alb posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Îndepărtați Secțiunile dintre membrane cu un cuțit de decojit. Lucrați peste un castron mediu pentru a prinde orice suc din portocale. Puneți segmentele portocalii deoparte într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți sucul de portocale colectat, oțetul, mierea și cimbrul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se amestecă uleiul de măsline într-un flux subțire până se amestecă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Aruncați salata, ceapa și măslinele împreună cu pansamentul într-un bol de servire. Împrăștiați segmentele portocalii peste salată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista