Salată tocată în trei culori cu nuci de pin și parmezan

Salată tocată în trei culori cu nuci de pin și parmezan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Tri-Color salata tocata cu nuci de pin și parmezan un try. Această rețetă face 4 porții cu 189 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola, nuci de pin, radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Salată tocată în trei culori cu nuci de pin și parmezan, Salată lentă de parmezan-salvie de porc și năsturel cu pere feliate, brânză de capră și nuci de pin prăjite, și Cea mai bună salată de Kale cu parmezan și nuci de pin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună muștarul, oțetul de vin roșu și oregano tocat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți uleiul de măsline până când consistența este netedă și cremoasă. Condimentează cu sare și piper după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Aruncați împreună radicchio, andive belgiene, rucola, brânză Parmigiano-Reggiano rasă și nuci de pin într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive BelgieneAndive Belgiene
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
RadicchioRadicchio
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă vinaigreta peste ingredientele salatei și se aruncă ușor pentru a acoperi. Împărțiți pe patru farfurii de salată răcite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Dr. H. Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista