Salată tocată cu chipsuri de Tortilla și sos de Avocado
Salata tocată cu chipsuri de Tortilla și pansament de Avocado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 216 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de roșii, lapte patru brânză, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată mexicană de creveți și Avocado cu chipsuri de Tortilla, Salată Tocată De Curcan Cu Pansament Picant De Avocado, și Salată Tocată De Curcan Cu Pansament Picant De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash jumătate avocado în castron mic.
Adăugați pansament; se amestecă bine.
Tăiați avocado rămas. Amestecati cu salata verde, brânză, ceapă și roșii în castron mare.
Adăugați amestec de pansament și chipsuri; se amestecă ușor.