Salată Tex-Mex mărunțită cu pansament cremos de var
Rețeta se poate face salată Tex-Mex mărunțită cu pansament cremos de var în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. Acest fel principal are 633 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2520 de fani. Dacă aveți la îndemână usturoi, ou, frunze proaspăt de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mason Jar Tex Mex Quinoa & Tangy Cilantro Lime Pansament Cremos, Mason Jar Tex Mex Quinoa & Tangy Cilantro Lime Pansament Cremos, și Salată de pui tocată Tex-Mex cu pansament Cilantro-Lime.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: blender de vase din sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o tigaie de sticlă de 8 x 8 inci cu unt. Se amestecă împreună amestecul de pâine de porumb cu oul și laptele. Uniform răspândit în tigaie pregătit și se coace pe raft de mijloc timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine De Porumb
Nuci Pecan Planters®
1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Scoateți din tigaie pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se amestecă fasolea cu sazonul și se condimentează cu sare și piper. Aruncați salsa cu roșiile. Când este gata de servit, tăiați pâinea de porumb în crutoane de 1/2 inch. Aruncați salata verde cu 3/4 căni de pansament. Într-un fel de mâncare limpede, stratificați salata Tex-Mex începând cu fasolea neagră urmată de brânza Monterey Jack, amestecul de salsa de roșii, cheddarul, romaina îmbrăcată și acoperiți cu crutoanele de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
File De Păstrăv De Lac
(Comerciantul Lui Joe)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Crutoane
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Sazon Completa
7
Serviți pansamentul rămas pe lateral.
8
Amestecați toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline, până se omogenizează. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet în ulei până se încorporează. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay