Salată sub mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata sub mare. Această rețetă servește 20. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 58 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de pere în sirop, gelatină cu aromă de lime jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene, și Salată mexicană – această salată nu este doar o salată, este o masă.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând 3/4 cană de sirop. Tăiați pere; pus deoparte.
Se amestecă apa clocotită în gelatină și sare într-un castron mediu cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă siropul rezervat și sucul de lămâie.
Se toarnă 1-1 / 4 căni de amestec de gelatină în tigaie de pâine de 8x4 inci sau matriță de 4 căni pulverizată cu spray de gătit. Refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este setat, dar nu ferm (ar trebui să se lipească de deget atunci când este atins și ar trebui să se îngroape).
Bateți amestecul de gelatină rămas treptat în cremă de brânză până se omogenizează. Se amestecă pere și scorțișoară. Lingură peste gelatină limpede în tigaie.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
Se taie în 8 felii. Păstrați resturile de matriță de gelatină la frigider.