Salată siciliană de fenicul și portocale cu ceapă roșie și mentă
Salata siciliană de fenicul și portocale cu ceapă roșie și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, măsline vindecate cu ulei, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet, Salată spaniolă de portocale, fenicul, ceapă roșie și mentă cu pansament, și Salata de verdeață cu fenicul, menta si portocala.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și miezul din portocale.
Tăiați între membrane pentru a elibera segmente.
Aruncați segmente portocalii, fenicul, ceapa, menta și uleiul într-un castron mare pentru a acoperi. Salata de sezon generos la gust cu sare și piper.
Transferați salata pe platou.
Se ornează cu măsline și se servește imediat.