Salată Sashimi cu soia și portocală

Salată Sashimi cu soia și portocală
Salata Sashimi cu soia și portocală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați portocale, salată friscrume, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Sashimi cu soia și portocală, Salata sashimi a lui Nobu, și Taitei Cu Sos De Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți coaja de 1 portocală și varul într-un castron mare. Strângeți 1 lingură de suc din portocala rasă și 2 linguri de suc din varul ras în castron (este posibil să aveți nevoie de un al doilea var pentru a obține cele 2 linguri de suc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți sosul de soia și uleiul. Pune pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul din portocalele rămase. Lucrând peste un bol de amestecare, tăiați între membrane pentru a elibera segmentele portocalii, lăsându-le să cadă în bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuțitCuțit
4
Turnați orice suc într-o cană și rezervați-l pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
5
Adăugați M-ul, frisonul și castraveții, dacă utilizați, la segmentele portocalii. Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați somonul în felii groase de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CastraveteCastravete
SomonSomon
MacheMache
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Adăugați somonul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Stropiți cu pansamentul și aruncați ușor pentru a acoperi. Lăsați aromele să se amestece timp de cel puțin 2 minute.
8
Împărțiți salata în 4 farfurii de servire.
9
Se presară cu semințele de susan prăjite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista