Salată Sashimi cu soia și portocală

Salata Sashimi cu soia și portocală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați portocale, salată friscrume, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Sashimi cu soia și portocală, Salata sashimi a lui Nobu, și Taitei Cu Sos De Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja de 1 portocală și varul într-un castron mare. Strângeți 1 lingură de suc din portocala rasă și 2 linguri de suc din varul ras în castron (este posibil să aveți nevoie de un al doilea var pentru a obține cele 2 linguri de suc).
Bateți sosul de soia și uleiul. Pune pansamentul deoparte.
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul din portocalele rămase. Lucrând peste un bol de amestecare, tăiați între membrane pentru a elibera segmentele portocalii, lăsându-le să cadă în bol.
Turnați orice suc într-o cană și rezervați-l pentru o altă utilizare.
Adăugați M-ul, frisonul și castraveții, dacă utilizați, la segmentele portocalii. Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați somonul în felii groase de 1/3 inch.
Adăugați somonul în castron.
Stropiți cu pansamentul și aruncați ușor pentru a acoperi. Lăsați aromele să se amestece timp de cel puțin 2 minute.
Împărțiți salata în 4 farfurii de servire.
Se presară cu semințele de susan prăjite și se servește.