Salată rustică de pui cu legume de primăvară
Această rețetă servește 56 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de verdeață de salată de primăvară, fasole, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de Paste cu ton cu legume de primăvară, Salată De Tăiței Soba Cu Legume De Primăvară, și Salată de legume de primăvară cu vinetă de mazăre verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste pui într-un vas de sticlă puțin adânc; întoarceți puiul pentru a acoperi ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 30 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la gata (165F); se taie în fâșii.
Așezați salata verde pe platou; se acoperă cu fasole, roșii și pui.
Stropiți cu pansamentul rămas.
Se presară cu brânză și ceapă.