Salată Romaine La Grătar

Salata Romaine la grătar durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 144 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 2305 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ierburi precum rozmarin, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată romaine pentru copii la grătar cu vinetă parmezană, Salată De Salată Romaine Cu Pansament De Coriandru, și Salată Romaine Cu Salam Julienned, Brânză Și Morcovi.
Instrucțiuni
Pregătiți inimile romaine: scoateți orice frunze vechi. Tăiați partea superioară de 1 sau 2 inci a capului de salată și radeți partea rumenită a capătului rădăcinii, lăsând capătul rădăcinii intact, astfel încât capul de salată să rămână împreună.
Pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă.
Puneți uleiul, oțetul, ierburile, sarea și piperul într-un castron mic și bateți cu o furculiță pentru a combina. Vopsiți inimile de salată peste tot cu vinetă.
Grătar: Grătiți inimile romaine până se rumenesc ușor pe toate părțile, întorcându-se la fiecare minut sau două până când sunt gata.
Serviți imediat. Puteți fie să serviți inimile întregi, fie să le tocați și să le aruncați pentru o salată.