Salată rasă cu bucățele de prosciutto
Ai nevoie de un aperitiv primal și fără gluten ? Salata de fulgi de prosciutto cu bucățele de prosciutto ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă are 8 porții și costă 1,04 USD per porție. O porție conține 140 de calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork necesită făină grosieră, oregano, fenicul și morcov grosier. De la preparare până la gătire, durează aproximativ 20 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Per total, această rețetă obține un scor solid de 70% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Iaurt înghețat cu avocado și bucățele de ciocolată , Salată de Portobello la grătar cu fulgi de parmesan și Salată de andive coapte cu prosciutto, smochine și fistic .
Instrucțiuni
/2 cană de bucățele de prosciutto, rețeta urmează
Pentru vinegretă: Într-un bol mic, amestecați oțetul și sarea. Cristalele de sare ar trebui să se dizolve.
Încorporați muștarul, oregano și piperul negru cu un tel. Încorporați încet uleiul de măsline cu un tel pentru a forma o emulsie omogenă. Încorporați brânza albastră, dacă o folosiți, și o fărâmițați.
Turnați vinegreta într-un bol de servire, pentru a fi servită la masă cu o lingură. Dați la frigider până la servire.
Așezați 8 boluri de salată, de preferință din sticlă transparentă, astfel încât oaspeții să poată vedea straturile de legume. Pentru fiecare bol, puneți un strat de rucola și apoi un strat de fenicul. Condimentați cu sare și piper, după gust, și presărați 1 lingură de parmezan și 1 lingură de bucățele de prosciutto peste fenicul. Apoi, puneți un strat de dovlecei și un strat de varză roșie. Încă o dată, condimentați cu sare și piper după gust și presărați cu parmezan și bucățele de prosciutto. Puneți un strat de morcovi deasupra și terminați cu o presărare mică de parmezan și bucățele de prosciutto.
Serviți salatele la temperatura camerei. Dați vinegreta la masă. Permiteți oaspeților să-și asezoneze singuri salatele și să amestece straturile.