Salată Radicchio Waldorf cu sos de cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Radicchio Waldorf cu pansament de cidru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 165 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, piper, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată Waldorf cu afine și nuci pecan în cupe Radicchio, Salată Waldorf Cu Sos De Lămâie, și Salată Waldorf Cu Sos De Maioneză Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună reducerea cidrului, maioneză, miere, 3/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei într-un castron mic până se omogenizează.
Tăiați radicchio în jumătate și tăiați miezul. Așezați radicchio pe lateral și feliați subțire pe lungime; transferați într-un castron mediu. Pune 2 linguri. suc de lămâie într-un castron mic.
Tăiați mărul în jumătate pe lungime, miez și așezați plat pe suprafața de lucru.
Tăiați în bețe de chibrit, aruncându-le în castron cu suc de lămâie pe măsură ce mergeți.
Adăugați mere și nuci la radicchio și aruncați cu pansament.
Adăugați mai multă sare, piper și suc de lămâie, dacă doriți. Împărțiți între farfurii de salată și presărați pătrunjel.