Salată prăjită de roșii și ardei
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata prăjită de roșii și ardei ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, busuioc, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de roșii cu brânză de capră și piper prăjit, Kamut, slănină și salată de roșii cu gust de ardei roșu prăjit, și Fasole de ceară, piper prăjit și salată de roșii cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în felii groase de 1/4 inch. Aranjați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Se fierbe 5 minute pe fiecare parte; puneți roșiile deoparte.
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; scoateți și aruncați semințele.
Aranjați ardeii (tăiați părțile în jos) și ceapa pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Se fierbe, la 5 inci de la căldură, 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată vezicule.
Scoateți ardeii și fierbeți ceapa încă 3 minute, dacă este necesar.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; tăiat în fâșii subțiri.
Bateți împreună uleiul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; adăugați legume, aruncând pentru a acoperi.