Salata prăjită de morcovi și Avocado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană are 240 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, semințe de susan, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată Prăjită De Morcovi Și Avocado, Salată Prăjită De Morcovi, Portocale Și Avocado, și Salată Picantă De Morcovi Prăjiți, Brânză De Capră Și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați împreună primele 7 ingrediente într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Stropiți cu 2 lingurițe. ulei de măsline și presărați cu 1/2 linguriță. sare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sare
4
Coaceți 25 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional. Se răcește la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, gătiți toate semințele într-o tigaie mică la foc mediu-mic, amestecând continuu, 4 până la 5 minute sau până când sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se ia de pe foc; se răcește complet (aproximativ 15 minute).
7
Tăiați avocado în felii și aruncați cu suc de lămâie.
Strângeți sucul din jumătățile prăjite de lămâie și portocală într-un castron mare; amestecați oțetul și restul de 1/2 linguriță. sare. Bateți încet restul de 6 linguri. ulei de măsline până la amestecare; rezervați jumătate din pansament. Aruncați morcovii, salata verde și ceapa roșie cu pansamentul rămas în castron. Aranjați verdeața pe un platou de servire sau farfurii individuale; se acoperă cu avocado.