Reteta Salata de cartofi provensal se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 292 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână herbes de provence, pătrunjel, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Gratin De Cartofi Provensali, Dovlecei provensali de vară și Gratin de cartofi, și Salată Provensală sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se fierb cartofii:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Așezați cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați 2 lingurițe de sare în apă. Aduceți apa la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți cartofii până când sunt doar fragede atunci când sunt înțepați cu o furculiță sau un cuțit ascuțit, 7 până la 10 minute, în funcție de mărimea cartofilor. Nu gătiți prea mult. Ar trebui să fie puțin ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Faceți vinaigreta: în timp ce cartofii se gătesc, pregătiți celelalte ingrediente și faceți vinaigreta. Într-un castron mic, amestecați oțetul, sarea, piperul, herbes de provence, pasta de hamsii, șalota și muștarul Dijon. Stropiți încet în uleiul de măsline șoptind tot timpul pentru a crea o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Pastă De Hamsie
Pulpă De Miel, Cu Os
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Emulsii
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aruncați cartofii fierți calzi cu vinetă: când cartofii sunt gata, strecurați-i din oală. Într-un castron mare aruncați cartofii încă calzi cu vinetă, usturoi, pătrunjel, capere și măsline verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat