Salată Proaspătă De Roșii-Ceapă
Salata proaspătă de roșii-ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 45 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, busuioc, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată proaspătă de roșii și ceapă, Porumb la grătar și roșii-salată de ceapă dulce cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită, și Gem de roșii proaspete și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați ingredientele salatei pentru a le amesteca.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pansament, cu excepția uleiului. Adăugați încet ulei, bătând cu sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.