Salată proaspătă de ierburi cu Burrata

Salată proaspătă de ierburi cu Burrata
Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata proaspătă de ierburi cu Burrata ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de mentă, frunze de chervil, frunze de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată proaspătă de piersici, busuioc și Burrata, Salată de cartofi cu ierburi cu roșii proaspete și Burrata, și Salată Proaspătă De Plante Cu Semințe.

Instrucțiuni

1
Pentru crostini: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați pâinea pe o foaie de copt într-un singur strat uniform distanțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți pâinea feliată cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Coaceți până când pâinea este crocantă, aproximativ 10 minute. La jumătatea coacerii, răsturnați crostini și prăjiți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
În timp ce crostini este încă cald, frecați fiecare felie de pâine cu usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CrostiniCrostini
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Pentru salata de plante: asigurați-vă că toate ierburile sunt spălate și uscate și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Presărați sucul de lămâie și stropiți cu uleiul de măsline pentru a îmbrăca ușor verdeața. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VerziiVerzii
9
Mână rupe burrata peste fiecare crostini. Topiți brânza cu salata proaspătă de ierburi, gustați și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
BurrataBurrata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din coacerea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista