Salată Proaspătă De Flori

Salată Proaspătă De Flori
Reteta salata Floret proaspete pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 186 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, conopidă, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Salată Floretă De Spanac, Salată De Flori Peste Noapte, și Salată De Flori De Măsline.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, bateți sosul de salată, iaurtul, amestecul de pansament și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se toarnă peste amestecul de broccoli și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista