Salată Proaspătă De Flori
Reteta salata Floret proaspete pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 186 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, conopidă, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Salată Floretă De Spanac, Salată De Flori Peste Noapte, și Salată De Flori De Măsline.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, bateți sosul de salată, iaurtul, amestecul de pansament și sucul de lămâie.
Se toarnă peste amestecul de broccoli și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.