Salată Pittsburgh
Nevoie de un curs principal fără gluten? Salata Pittsburgh ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 863 calorii, 29G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,7 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de balsamic, sare de mare, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până glazura balsamic ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Afine Cu Glazură Portocalie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Pittsburgh, Pittsburgh Sandwich, și Pittsburgh Brânză Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru dressing: într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, sarea de muștar și piperul. Apoi, stropiți încet în ulei până se omogenizează și se emulsionează.
Pentru salată: curățați și curățați exteriorul capului de salată, apoi de sus în jos, feliați și sferturați salata. Apoi, la foc mediu-mare, adăugați ulei de struguri într-o tigaie sotată și lăsați să se încălzească.
Presărați ambele părți ale fiecărui medalion cu sare și piper, apoi adăugați medalioanele în tigaie. Lăsați medalionul să gătească, în loturi, dacă este necesar, timp de 2 până la 3 minute pe prima parte, apoi răsturnați și repetați procesul. După gătirea celei de-a doua părți, scoateți și lăsați medalioanele să se odihnească. Pentru a construi salata, așezați salata pe farfurie, apoi adăugați roșiile, ceapa, brânza albastră și 2 uncii de pansament și serviți.