Salată picantă de sfeclă și morcov
Salata picantă de sfeclă și morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 167 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, morcovi, sfeclă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Sfeclă De Morcovi, Sfeclă de morcov și salată de varză, și Salată de sfeclă, morcov și rodie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Pulverizați o tigaie de prăjire de 9x13 inci cu spray de gătit.
Așezați morcovii și ceapa pe o parte a tigaiei, iar sfecla pe cealaltă parte. Pulverizați legumele cu spray de gătit. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Prăjiți legumele în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi descoperiți tigaia și prăjiți până se rumenesc și se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.
Bateți împreună mierea, ardeiul chipotle măcinat, muștarul Dijon, uleiul de măsline, ceaiul, oțetul de cidru de mere și sarea până când amestecul este neted și sarea s-a dizolvat.
Așezați morcovii prăjiți, ceapa și sfecla într-un castron mare și turnați pansamentul peste legume. Aruncați ușor legumele pentru a acoperi cu pansament.
Pentru a servi, așezați 1 cană de rucola pe fiecare dintre cele 5 farfurii de salată, apoi acoperiți cu 1 cană de legume îmbrăcate și 1/2 uncie de brânză de capră.