Salata picantă de sfeclă și morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 167 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, morcovi, sfeclă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Sfeclă De Morcovi, Sfeclă de morcov și salată de varză, și Salată de sfeclă, morcov și rodie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Pulverizați o tigaie de prăjire de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați morcovii și ceapa pe o parte a tigaiei, iar sfecla pe cealaltă parte. Pulverizați legumele cu spray de gătit. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Prăjiți legumele în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi descoperiți tigaia și prăjiți până se rumenesc și se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Bateți împreună mierea, ardeiul chipotle măcinat, muștarul Dijon, uleiul de măsline, ceaiul, oțetul de cidru de mere și sarea până când amestecul este neted și sarea s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pulpă De Miel, Cu Os
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați morcovii prăjiți, ceapa și sfecla într-un castron mare și turnați pansamentul peste legume. Aruncați ușor legumele pentru a acoperi cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a servi, așezați 1 cană de rucola pe fiecare dintre cele 5 farfurii de salată, apoi acoperiți cu 1 cană de legume îmbrăcate și 1/2 uncie de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)