Salată orzo de roșii și măsline negre

Salată orzo de roșii și măsline negre
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Salata de roșii și măsline negre Orzo ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 882 calorii, 16g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper prăjit, piper murat, sardine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Roșii, brânză de capră și salată de măsline negre, Biban de mare negru prăjit cu roșii și salată de măsline, și Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați roșiile pe o tavă de foi și stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți până când roșiile sunt fragede și doar izbucnesc ușor, dar nu se destramă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente (urmand instructiunile pachetului). În timp ce pastele se gătesc, faceți o vinetă turnând sucul din fundul tigaiei roșiile gătite într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați feta, oțetul, muștarul, usturoiul, busuiocul feliat, oregano, zahărul și sarea și piperul după gust. Se toarnă încet 3 linguri de ulei de măsline în timp ce se amestecă pentru a se emulsiona ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Scurgeți pastele fierte și aruncați cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
7
Adăugați roșiile de struguri, măslinele, năutul, ardeiul roșu prăjit, ardeii pepperoncini, ceapa și busuiocul tocat și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Aceasta este o salată excelentă de servit cu sardine mediteraneene cu lămâie și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1
Combinați maioneza, iaurtul, murăturile, ardeiul roșu, ceapa, caperele, sucul de lămâie, tarhonul, arpagicul, sosul fierbinte și cayenne într-un bol de amestecare. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă bine, apoi se acoperă și se dă la frigider timp de 15 până la 20 de minute pentru a permite aromelor să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Pentru sardine: Preîncălziți un grătar la mare. Clătiți sardinele în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie. Condimentați cavitatea fiecărei sardine cu sare și piper, apoi așezați o crenguță de cimbru și oregano în fiecare, împreună cu câteva felii de lămâie și usturoi. Condimentează afară cu sare și piper. Legați cu atenție sardinele cu sfoară de măcelărie pentru a le menține închise în timpul grătarului. Ștergeți grătarele grătarului cu un prosop înmuiat în ulei pentru a curăța și a crea o suprafață antiaderentă. Așezați cu grijă sardinele peste grătare și grătați timp de 3 până la 4 minute, până când pielea se vezicule și caractere în jurul marginilor. Folosind o spatulă, întoarceți cu grijă sardinele și grătați încă 2 până la 3 minute pentru a găti. Când ați terminat, scoateți-l pe un platou și păstrați-l cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
SardineSardine
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Serviți sardinele cu tartrul picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine

Ingrediente

6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de năut, clătiteconserve de năut, clătite12 lingurițe de pudră de usturoicapere murate tocatecapere murate tocate1pinchPinch cayennePinch cayenne1Bucăți de caramele Heath BarMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfeta sfărâmatăfeta sfărâmată12 lingurițe de pudră de usturoibusuioc proaspăt feliat finbusuioc proaspăt feliat fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoiarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoitarhon proaspăt tocattarhon proaspăt tocat8crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de struguriroșii de struguri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt grecesc fără grăsimiiaurt grecesc fără grăsimi3liniuțe2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite1lămâie, sucatălămâie, sucată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline kalamata fără sâmburi, tocate aproximativmăsline kalamata fără sâmburi, tocate aproximativ6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1lămâie, tăiată în roți subțirilămâie, tăiată în roți subțiri3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru stropireulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru stropire6creveți și cu veneUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin2Bucăți de caramele Heath Baroregano proaspăt, sfâșiatoregano proaspăt, sfâșiat8crenguțeoregano proaspătoregano proaspăt2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.paste orzopaste orzo23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei roșu dulce murat finardei roșu dulce murat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei pepperoncini feliați, tulpini îndepărtateardei pepperoncini feliați, tulpini îndepărtate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmurături fin tăiate cubulețemurături fin tăiate cubulețe0ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire12 lingurițe de pudră de usturoiceapa rosie tocataceapa rosie tocata23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1ardei roșu prăjit, feliat finardei roșu prăjit, feliat fin8marisardine întregi mari, proaspete, curățate, dar cu capul și coada intactesardine întregi mari, proaspete, curățate, dar cu capul și coada intacte6creveți și cu veneSare de mare fulgiSare de mare fulgi1Oreos dublu umplutsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista