Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Orzo de legume la grătar. Această rețetă face 8 porții cu 220 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți condimente cu lămâie-piper, oțet balsamic, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Orzo de somon și legume la grătar, Orzo de legume la grătar cu brânză de capră și pansament Balsamic, și Salată De Legume Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
2
Așezați legumele într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați la legume și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Îndepărtați legumele, rezervând pansamentul. Grill ciuperci, piper și ceapă, acoperite, la foc mediu 5-10 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură ocazional. Grătar sparanghel și dovlecei, neacoperit, 3-4 minute sau până la coacerea dorită, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați legumele în bucăți de mărimea mușcăturii. Într-un castron mare, combinați orzo gătit, legume la grătar, roșii, pătrunjel, busuioc, sare, piper și pansament rezervat; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Gătit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se servește la temperatura camerei sau se dă la frigider până la rece. Chiar înainte de servire, amestecați brânza.