Salată Nouă De Cartofi Fumurii Mai Ușoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați o salată nouă de cartofi mai ușoară. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.41 pe portie. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți cartofi noi, maioneză, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri de miel mai ușori cu chipsuri de cuptor fumuriu, Salată De Cartofi Spanioli Fumurii, și Salată de vită și cartofi cu Chipotle afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu 2 inci cu apă sărată rece. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie când este străpuns cu vârful unui cuțit, 15 până la 20 de minute.
Între timp, bateți împreună maioneza, șalotul, sucul de lămâie și ardeiul într-un bol mediu.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la parfum, 1 până la 2 minute. Pune deoparte.
Scurgeți cartofii și lăsați-i să stea până când sunt suficient de răciți pentru a se manipula, dar totuși foarte calzi, 3 până la 4 minute.
Tăiați cartofii în pene și adăugați la amestecul de maioneză. Aruncați pentru a combina, condimentați cu sare și piper și stropiți cu amestecul de ulei de măsline și usturoi.
Se presară cu cilantro și se servește cald sau la temperatura camerei.