Salată Nicoise De Pui

Salată Nicoise De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Nicoise de pui. O porție conține 358 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de salată boston, roșii, cartofi noi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Nicoise De Pui, Salată De Pui Ni Unixcoise, și Salata De Pui La Gratar Ni Unixcoise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați salata într-un castron mare de servire; top decorativ cu pui, ouă, fasole, cartofi și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
La frigider până este gata de servit.
3
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista