Salată Nicoise cu ton ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Nicoise cu Tunan ars. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 572 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți ulei de măsline, ouă, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată Nicoise Cu Ton Ars, Salată asiatică ni Unixcoise cu ton negru de susan, și Ton Ars Ni Unixcoise.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face vinaigreta: combinați toate ingredientele într-un borcan de zidărie. Înșurubați capacul pe borcan și agitați vinaigretul puternic pentru a emulsiona. Puneți pansamentul deoparte în timp ce pregătiți salata, astfel încât aromele să se poată căsători.
Gătirea cartofilor, a ouălor și a fasolei verzi în aceeași oală reduce timpul de pregătire și curăță. Pentru a face acest lucru, puneți cartofii într-o cratiță mare, adăugați apă pentru a acoperi și un vârf de sare frumos; se aduce la fierbere la foc mediu. Fierbeți cartofii timp de 12 minute pentru a le da un început, apoi adăugați ouăle.
Așezați un coș cu aburi sau o strecurătoare deasupra apei care fierbe.
Puneți fasolea verde în abur și acoperiți cu un capac. Aburiți fasolea timp de 5 minute până când este crocantă, în timp ce continuați să gătiți cartofii până când furculița este fragedă.
Scurgeți apa și puneți cartofii, ouăle și fasolea verde într-un colizor; clătiți scurt sub apă rece. Cojiți cojile de pe ouă și tăiați-le în 1/2 pe lungime.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați tonul pe toate părțile cu ulei de măsline și un pic de vinetă; condimentează cu o cantitate corectă de sare și piper.
Așezați tonul în tigaia fierbinte și căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte; pe măsură ce tonul gătește, carnea roșie va deveni mai albă.
Transferați tonul pe o tăietură și o felie.
Pentru a asambla salata: combinați cartofii, fasolea verde, roșiile, măslinele, hamsiile, caperele și arpagicul într-un bol mare de amestecare. Luați vinaigreta și dați-i un alt shake bun pentru a se recombina.
Stropiți salata cu suficientă vinetă pentru a umezi complet și aruncați ușor pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper. Aveți grijă să nu terci până ingredientele - cel mai important lucru despre salata nicoise este că acesta este aranjat frumos pe un platou cu toate elementele Păstrarea integrității lor individuale.
Puneți salata aruncată în centrul unui platou de servire și așezați tonul ars atractiv peste partea de sus și ouăle din jurul jantei.
Stropiți cu vinaigreta rămasă și serviți.