Salată Minunată De Pepene Verde De Vară

Salată Minunată De Pepene Verde De Vară
Salata minunată de pepene verde de vară este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1149 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cuburi pepene verde, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de mazăre de vară, pepene verde și Farro, Salată De Mazăre De Vară, Pepene Verde Și Farro, și Salată De Pepene Verde Și Castraveți De Vară.

Instrucțiuni

1
Se amestecă oțetul și muștarul Dijon într-un castron. Se amestecă usturoiul, sarea și piperul în amestec. Treceți încet uleiul de măsline în pansament în timp ce bateți energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți pansamentul la frigider până când este gata de utilizare.
3
Combinați pepenele verde, brânza feta și ceapa roșie într-un castron mare; aruncați ușor pentru a amesteca. Condimentează cu ardeiul negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Brânză FetaBrânză Feta
Pepene VerdePepene Verde
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aproximativ jumătate din pansament peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Dați la frigider salata cel puțin 30 de minute.
5
Stropiți pansamentul rămas peste salată chiar înainte de servire.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista