Salată mică de Gem cu vinetă de lămâie
Salata de Gem mic cu vinaigret de lamaie este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 30 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de brânză pecorino romano, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Vinetă Cu Lămâie, Salată de Kale tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), și BLT salata tocata cu Vinaigrette de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți nucile pe o farfurie de plăcintă până devin aurii, 12 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosolan nucile.
Transferați într-un bol și aruncați cu uleiul de nucă și un vârf de sare. Într-un castron mic, combinați șotul, sucul de lămâie și oțetul și condimentați cu sare.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă încet în uleiul de măsline și se condimentează cu piper.
Într-un castron mare, aruncați dovlecelul cu ceapa, salata verde, nucile, pecorino și jumătate din pansament și serviți. Rezervați pansamentul rămas pentru o altă utilizare.