Salată mică de Gem cu vinetă de lămâie

Salată mică de Gem cu vinetă de lămâie
Salata de Gem mic cu vinaigret de lamaie este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 30 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de brânză pecorino romano, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Vinetă Cu Lămâie, Salată de Kale tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), și BLT salata tocata cu Vinaigrette de lamaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Prăjiți nucile pe o farfurie de plăcintă până devin aurii, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosolan nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Transferați într-un bol și aruncați cu uleiul de nucă și un vârf de sare. Într-un castron mic, combinați șotul, sucul de lămâie și oțetul și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De NucUlei De Nuc
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă încet în uleiul de măsline și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Într-un castron mare, aruncați dovlecelul cu ceapa, salata verde, nucile, pecorino și jumătate din pansament și serviți. Rezervați pansamentul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista