Salată mediteraneană de cuscus și linte
Salata mediteraneană de cuscus și linte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mentă, ardei gras, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 56 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată mediteraneană de cuscus și linte, Salată mediteraneană de cuscus și linte, și Salată Mediteraneană De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra lintei. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Combinați lintea, cuscusul, ardeiul gras și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă ușor.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic.
Se toarnă amestecul de suc de lămâie peste amestecul de cuscus; se amestecă ușor. Se amestecă brânza.