Salată Mediteraneană De Cuscus

Salată Mediteraneană De Cuscus
Salata de cuscus mediteranean necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, ceapă Cipollini culeasă, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Salată Mediteraneană De Cuscus, Salată Mediteraneană De Cuscus, și Salată Mediteraneană De Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți 1 lingură ulei de măsline pe roșii (rezervând restul) și prăjiți aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și tăiați în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Fierbeți cuscusul până la al dente așa cum ați face pentru paste, scurgeți bine și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
5
Pentru pansament, adăugați oțetul într-un blender și înlocuiți capacul. Porniți blenderul și prin deschiderea de alimentare adăugați, câte 1 pe rând, usturoiul, muștarul, sarea și piperul. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire lent. Puneți deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Aruncați împreună cuscusul, roșiile, ardeiul gras, frunzele de mentă, ceapa cipollini și castravetele cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Serviți pansament suplimentar pe lateral.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista