Salată Mediteraneană De Cuscus
Salata de cuscus mediteranean necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, ceapă Cipollini culeasă, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Salată Mediteraneană De Cuscus, Salată Mediteraneană De Cuscus, și Salată Mediteraneană De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ungeți 1 lingură ulei de măsline pe roșii (rezervând restul) și prăjiți aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și tăiați în pene.
Fierbeți cuscusul până la al dente așa cum ați face pentru paste, scurgeți bine și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline rezervat.
Pentru pansament, adăugați oțetul într-un blender și înlocuiți capacul. Porniți blenderul și prin deschiderea de alimentare adăugați, câte 1 pe rând, usturoiul, muștarul, sarea și piperul. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire lent. Puneți deoparte scurt.
Aruncați împreună cuscusul, roșiile, ardeiul gras, frunzele de mentă, ceapa cipollini și castravetele cu suficient pansament pentru a acoperi.
Serviți pansament suplimentar pe lateral.