Salata mediteraneană de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 10. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sos de salată de roșii uscate la soare, cartofi, măsline grecești și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată Mediteraneană De Cartofi, Salată Mediteraneană De Cartofi, și Salată Mediteraneană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-un 3-qt. vas sigur pentru microunde; adăugați apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 10-15 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Scurgeți; clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-un castron mare, combinați cartofii, ceapa, măslinele, roșiile, pătrunjelul, nucile de pin, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.