Salata marinată cu brânză poate fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 328 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.45 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii de struguri, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Smochine Prăjite Și Salată De Brânză Albastră, Acoperite Cu Un Balsamic Dijon, Burgeri La Grătar Cu Ciuperci Marinate, și Salată crocantă de rucola cu brânză de capră cu vinetă de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru dressing, într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați crema de brânză în cuburi de 1/2 inci; aruncați cu jumătate din pansament. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
3
Într-un castron mare, combinați romaina, rucola, roșiile, șalotele și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La Rotisor
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Stropiți cu pansamentul rămas; aruncați pentru a acoperi. Sus cu brânză marinată.