Salată Lungă De Fasole

Salată Lungă De Fasole
Salata de fasole lungă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 163 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de arahide prăjite, semințe de susan, fasole lungă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Încercați Salată lungă de fasole, castraveți și roșii, Salată Lungă De Fasole Cu Fetan Și Lămâi Conservate, și Lăstari de bambus, ciuperci și fasole lungă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți, apoi plonjați într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți bine fasolea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Aruncați fasolea cu ingredientele rămase și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista