Salata laterală Fiesta este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, uleiul de canolan, porumbul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, Salată Laterală, și Salată Fiesta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, combinați porumbul, fasolea, ceapa și jalapenos. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Zahăr Roșu Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă orezul în amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.