Salata laterală Fiesta este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, uleiul de canolan, porumbul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, Salată Laterală, și Salată Fiesta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, combinați porumbul, fasolea, ceapa și jalapenos. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă orezul în amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®
3
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.