Salată Kale și Farro cu brânză de capră îmbătrânită
Salata Kale și Farro cu brânză de capră în vârstă este o vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați farro, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Farro cu ardei grași roșii dulci, Kale și brânză de capră, Salată De Brânză De Capră Cu Nuci De Afine, și Salată de ardei cu roșii de castraveți cu brânză de capră în vârstă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați farro-ul și apa sau stocul într-un vas mediu. Se aduce la foc mic și se gătește până se înmoaie, 20 până la 30 de minute, apoi se scurge.
Se transferă într-un bol, se condimentează cu sare și piper și se lasă să se răcească.
Scoateți și aruncați coastele de pe kale, apoi chiffonade frunzele fin și puneți-le într-un castron.
Adăugați semințele de rodie, uleiul de măsline, usturoiul și sucul de lămâie și amestecați bine. Se amestecă farro și se condimentează salata cu sare și piper. Împărțiți între 4 farfurii adânci sau boluri și garnisiți cu brânza de capră rasă.