Salata Jicama este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pepene galben, sare, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama.
Instrucțiuni
1
Cojiți și tăiați portocalele peste un castron; stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; rezervați 1/4 cană suc de portocale. Aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Cafea Fierbinte Tare Caldă
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați secțiunile portocalii, jicama și următoarele 5 ingrediente (jicama prin mentă) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Jicama
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați sucul de portocale rezervat, sucul proaspăt de lămâie, sarea și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pudră De Gelatină De Merișoare
Avocado Hass Ușor Piure
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Se toarnă amestecul de suc peste amestecul de jicama și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți 2 ore.