Salată Jicama
Salata Jicama este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pepene galben, sare, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați portocalele peste un castron; stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; rezervați 1/4 cană suc de portocale. Aruncați membranele.
Așezați secțiunile portocalii, jicama și următoarele 5 ingrediente (jicama prin mentă) într-un castron mare.
Combinați sucul de portocale rezervat, sucul proaspăt de lămâie, sarea și pudra de chili.
Se toarnă amestecul de suc peste amestecul de jicama și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți 2 ore.