Salată italiană pe băț

Salată italiană pe băț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata italiană pe băț. Această rețetă servește 16. O porție conține 72 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, castraveți, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui pe băț cu sosuri italiene de scufundare, Salată pe un băț, și Salată pe un băț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare bucată de brânză în 4 bucăți; tăiați fiecare jumătate de castravete în 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2
Filetați brânza și castraveții pe frigarui de lemn de 16 (6 inci) cu toate ingredientele rămase, cu excepția pansamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
3
Așezați pe platou.
4
Stropiți cu pansament.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista