Salată italiană pe băț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata italiană pe băț. Această rețetă servește 16. O porție conține 72 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, castraveți, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui pe băț cu sosuri italiene de scufundare, Salată pe un băț, și Salată pe un băț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare bucată de brânză în 4 bucăți; tăiați fiecare jumătate de castravete în 8 bucăți.
Filetați brânza și castraveții pe frigarui de lemn de 16 (6 inci) cu toate ingredientele rămase, cu excepția pansamentului.