Salată italiană de fasole și măsline
Salata italiană de fasole și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 106 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de măsline, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată italiană de măsline și ardei, Sos De Salată Italiană Olive Garden, și Imitator de sos de salată italiană Olive Garden pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe grătar, sub grătar sau peste o flacără, înnegriți ardeii peste tot, apoi intrați într-un castron și acoperiți cu folie alimentară. Odată răcit, curățați, curățați și tăiați în fâșii, păstrând orice suc.
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pana cand este crocanta, dar nu scartaie, apoi scurgeti si picurati direct in apa cu gheata. Pentru a servi, aruncați totul împreună, adăugând busuiocul mărunțit în ultimul moment și împrăștiați cu frunzele mici de busuioc pentru a termina.