Salată italiană de fasole și măsline

Salată italiană de fasole și măsline
Salata italiană de fasole și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 106 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de măsline, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată italiană de măsline și ardei, Sos De Salată Italiană Olive Garden, și Imitator de sos de salată italiană Olive Garden pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe grătar, sub grătar sau peste o flacără, înnegriți ardeii peste tot, apoi intrați într-un castron și acoperiți cu folie alimentară. Odată răcit, curățați, curățați și tăiați în fâșii, păstrând orice suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pana cand este crocanta, dar nu scartaie, apoi scurgeti si picurati direct in apa cu gheata. Pentru a servi, aruncați totul împreună, adăugând busuiocul mărunțit în ultimul moment și împrăștiați cu frunzele mici de busuioc pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Revista