Salată israeliană cu Feta și mentă
Salata israeliană cu Fetan și menta este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 125 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 679 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, castraveți persani, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată israeliană de cuscus cu Fetan și mentă, Cuscus israelian cu tăiței de dovlecei feta-mentă, și Salată israeliană de cuscus cu sparanghel și Feta.
Instrucțiuni
Salată israeliană cu Feta și mentă
Ingrediente1 lb castraveți persani, tăiați în cubulețe1 lb roșii roșii coapte, însămânțate și tăiate în cubulețe1 ardei gras roșu, însămânțat și tăiat în cubulețe1 ardei gras galben, însămânțat și tăiat în cubulețe1 / 2 cană mentă proaspătă tocată3 linguri ulei de măsline extravirgin3 linguri suc proaspăt de lămâie1 / 4 lingurițe scorțișoară1 / 2 lingurițe sare sau mai mult
Porții: 8 laterale, 2 principale