Salată irlandeză de cartofi

Salata irlandeză de cartofi necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 360 de calorii, 10 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de varză, muștar dijon, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata irlandeză de cartofi, Colcannon (Salata irlandeză de cartofi) și Salata irlandeză de cartofi cu mere.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Scurgere; se răcește ușor. Curățați și tăiați cartofii cubulețe.
Transferați într-un castron mare.
Într-un castron mic, combinați oțetul, zahărul, semințele de muștar, semințele de țelină și 1/2 linguriță de sare; se toarnă peste cartofi călzi și se amestecă. Acoperiți și răciți.
Chiar înainte de servire, adăugați carnea de vită, varza și ridichile, dacă doriți. Într-un castron mic, combinați maioneza, condimentul, ceapa, laptele, muștarul dacă doriți și sarea rămasă; se toarnă peste salată și se amestecă.