Salată indiană de pui

Salată indiană de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați salata de pui Indian. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 396 calorii, 51G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 198 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de coajă de tei, pudră de masala tandoori, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de orez Indian cu pui, Salată indiană de pui cu arahide, și Chicken tikka kebabs cu salată indiană.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui între un strat dublu de folie alimentară și scoateți-l cu ajutorul unui sucitor până la aproximativ 1 cm grosime. Frecați cu amestecul de condimente tandoori și niște condimente. Cu o tigaie la foc mediu, gătiți puiul aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Pentru a face pansamentul, amestecați împreună tulpinile de coriandru, coaja și sucul de tei, laptele de cocos și chutney-ul de mango până când aveți un pansament turnabil, apoi condimentați. Aranjați ingredientele salatei pe un platou mare. Când puiul este gătit, feliați-l și adăugați-l la salată. Apoi stropiți pe niște pansament, împrăștiați cu bucăți de coriandru și poppadum și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista