Salată Indiană De Porumb De Stradă

Salată Indiană De Porumb De Stradă
Salata indiană de porumb de stradă este o lactate gratuit farfurie. O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sprigs mint, ulei de măsline, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată Mexicană De Porumb De Stradă, Salată Mexicană De Porumb De Stradă, și Salată Mexicană De Porumb De Stradă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare și încălziți până abia începe să fumeze. Frecați porumbul cu ulei de măsline, apoi puneți-l cu grijă în tigaie. Gătiti până se carbonizează în patch-uri până la capăt și se rumenesc, 20 până la 25 de minute, întorcându-se la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți și lăsați să se răcească.
3
Pentru pansament: între timp, bateți împreună sucul de lămâie, chimen, cayenne, cardamom, chaat masala și sare și piper negru după gust. Feliați sâmburii de pe știuleți și aruncați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chaat MasalaChaat Masala
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați roșiile, menta și cilantro. Aruncați cu pansamentul și gustați pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Serviți!

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Vinuri Chenin Blanc
Fram Vinuri Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, pe o fermă care are vedere la mecca raci de Lambertsbay pe de o parte, și olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica deosebită a Chenin blanc din această zonă, combinând-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubitori aici.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista