Salata indiană de fasole, broccoli și morcovi este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 229 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mazăre, broccoli, iaurt natural și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Indiană De Morcovi, Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcovi, și Salată De Broccoli Și Morcovi.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea verde intr-o tigaie mare cu apa clocotita cu sare timp de 4-5 minute, adaugand broccoli dupa primele 2 minute. Odată ce toate legumele sunt fragede, scurgeți bine. Între timp, amestecați toate ingredientele raita împreună, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Raita
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți semințele de muștar și fulgii de ardei iute pentru câteva minute până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Asezonarea Cărnii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați mazărea, fasolea verde și broccoli, aruncând până se încălzește. Opriți focul și amestecați morcovii și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Serviți salata caldă (sau rece pentru un prânz de lucru) cu o păpușă de raita, presărată cu semințe de floarea soarelui și puțină pâine pitta, dacă doriți.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.