Salată indiană de fasole, broccoli și morcovi

Salata indiană de fasole, broccoli și morcovi este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 229 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mazăre, broccoli, iaurt natural și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Indiană De Morcovi, Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcovi, și Salată De Broccoli Și Morcovi.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde intr-o tigaie mare cu apa clocotita cu sare timp de 4-5 minute, adaugand broccoli dupa primele 2 minute. Odată ce toate legumele sunt fragede, scurgeți bine. Între timp, amestecați toate ingredientele raita împreună, apoi dați deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți semințele de muștar și fulgii de ardei iute pentru câteva minute până când sunt parfumate.
Adăugați mazărea, fasolea verde și broccoli, aruncând până se încălzește. Opriți focul și amestecați morcovii și coriandrul.
Serviți salata caldă (sau rece pentru un prânz de lucru) cu o păpușă de raita, presărată cu semințe de floarea soarelui și puțină pâine pitta, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.