Salată hawaiană de cartofi Bruddah Mac (Macaroni).
Ai nevoie de un aperitiv ovo-vegetar fără lactate și lacto? Salata Hawaiian Bruddah Potato Mac (Macaroni) ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 20. O porție conține 388 de calorii, 6 g de proteine și 27 g de grăsimi. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și luați mazăre, sare și piper, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 66%, ceea ce este bun. Salata de macaroane hawaiană, salata de macaroane hawaiană și salata de macaroane hawaiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert la foc mare. După ce apa fierbe, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcesc ouăle sub jet de apă rece din chiuvetă; curățați și tăiați ouăle răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați cartofii și gătiți până când sunt fragezi, dar încă fermi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Scurgeți și puneți la frigider să se răcească.
6
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Fierbe pastele neacoperite, amestecând din când în când, până când pastele s-au fiert, dar sunt încă ferme la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scurgeți într-o strecurătoare pusă în chiuvetă; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Se amestecă într-un castron maioneza, oțetul, pudra de curry, semințele de țelină, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Semințe De țelină
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Combinați cartofii răciți, macaroanele, ouăle tocate, morcovii, mazărea și ceapa într-un castron mare. Se amestecă cu grijă dressingul; se acopera si se da la frigider peste noapte.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.