Salată Grecească Minty

Salată Grecească Minty
Minty salata grecească ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 396 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, castraveți, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Mazăre Minty, Salată De Orez Minty, și Salată De Fructe Mentolate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați brânza feta, roșiile, măslinele și castraveții. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă amestecul de pansament peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4
Garnisiți cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista