Salată Grecească Frigăruită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata grecească Frigăruită. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 110 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 285 de fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză feta, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Souvlaki grecesc Kittencal (miel frigărui la grătar sau carne de porc), Pui picant cu frigărui cu salată de fenicul-portocaliu, și Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 12 (6-inch) bambus sau lemn frigarui
Pentru frigarui: filetați frigarui începând cu o roșie, apoi o bucată de brânză feta, o măslină, o bucată de ceapă și terminați cu o altă roșie. Repetați cu ingredientele rămase.
Pentru vinetă: într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, oțetul de vin roșu și oregano.
Bateți uleiul de măsline până când amestecul se îngroașă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Aranjați frigarui pe un platou de servire. Se toarna vinaigreta peste frigarui si se presara cu oregano tocat.