Salata grecească de somon prăjită cu sos de iaurt necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 3.62 pe portie. O porție conține 390 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de mentă, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Prăjituri crocante de somon cu sos de iaurt grecesc, Somon prăjit cu sos de caper de iaurt, și Somon prăjit cu sos de mărar-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru somonul prăjit: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aliniați o foaie de gătit cu folie și ușor ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă somonul. Verificați oasele trecând mâna peste somon de la capătul cel mai subțire la cel mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Îndepărtați orice oase.
4
Presărați somonul cu cele 2 lingurițe de ulei, sare de coajă de lămâie și piper. Gatiti somonul pana la fiert, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Lăsați somonul să se răcească ușor, apoi fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1
Bateti iaurtul, 1 lingura de apa, coaja de lamaie, sucul, menta, sarea si piperul intr-un bol pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru salata grecească: aruncați măslinele, roșiile, salata, scallionul și castravetele într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți oțetul, oregano, sarea, piperul și praful de usturoi într-un bol mic. Adăugați treptat uleiul, amestecând până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă.
5
Presărați feta deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Serviți somonul prăjit în fulgi deasupra salatei grecești și stropiți cu sosul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.